Bij Autobedrijf Top staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. We zorgen er graag voor dat u onbezorgd de weg op kunt. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

AUTOBEDRIJF TOP
Uw specialist in occasions, onderhoud & APK
 • 65 jaar ervaring
 • Vakkundig personeel
 • Goedkoop
 • Snelle service
 • Klaar terwijl u wacht

Banden

Banden in Deventer

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat uw kan helpen met alles op het gebied van banden in Deventer? Dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Autobedrijf Top! Of het nu om zomer of winterbanden wisselen in Deventer gaat of om de aanschaf van een nieuwe set banden. Voor een optimale rij ervaring rijdt u zowel in de winter als in de zomer op andere banden.

Deze dienen natuurlijk met het veranderen van de seizoenen verwisseld te worden. We zijn u graag van dienst tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Waaraan moeten uw banden in Deventer voldoen?

Voor optimaal rij comfort en veiligheid is het belangrijk dat…….

 • er genoeg profiel op uw band zit (profieldiepte van 1,6 millimeter);
 • de wielen goed uitgebalanceerd zijn;
 • de wielen goed uitgebalanceerd zijn.

Veiligheid en wettelijke verplichting

De juiste banden zorgen voor veiligheid in het verkeer. Precies om deze reden bent u verplicht om ieder seizoen met de juiste banden onder uw auto te rijden. Naast veiligheid, brengt het verwisselen van de autobanden nog meer voordelen met zich mee.

Zo bespaart u op het brandstofverbruik zorgen de juiste banden ervoor dat er minder bandengeluid plaatsvindt. Dit is bijvoorbeeld fijn wanneer u ’s avonds laat door de straat rijdt.

Zomerbanden verwisselen

De juiste set autobanden zorgen voor een optimale rijervaring door u de juiste grip op de weg te geven, alsmede een goede wegligging. Met de verandering van seizoenen verandert ook het weer. Als het winterse weer is weggetrokken en de zon weer meer gaat schijnen kan Autobedrijf Top uw winterbanden wisselen in Deventer.

Zo zetten wij de juiste banden voor de zomerse maanden weer onder uw auto. Met voldoende profiel op uw band, autobanden die goed uitgebalanceerd zijn en zomerbanden die een goede spanning hebben kunt u weer veilig en comfortabel de weg op na de winter.

Ook in de winter veilig de weg op

In de winter kan het vriezen en sneeuwen. Dat heeft effect op de rijervaring. Met de verkeerde banden mist u de grip op de weg die u nodig heeft. Laat daarom zeker in de winter uw banden wisselen in Deventer, voor een betere grip en een kortere remweg. Dat verhoogt de verkeersveiligheid. Zeker wanneer u op een wintersportvakantie gaat dient u in het bezit te zijn van een set winterbanden.

In bepaalde landen bent u soms wettelijk verplicht om op winterbanden te rijden bij winters weer. Verzuimt u dit, dan riskeert u schuldigheid bij eventuele ongelukken. Waarom winterbanden wisselen?

 • Winterbanden dragen bij aan een betere grip en kortere remweg, dus een veiliger gevoel.
 • In sommige landen is het zelfs verplicht om in winterse omstandigheden op winterbanden te rijden.
 • Als de autobanden niet aan de eisen voldoen, bent u altijd schuldig bij een eventueel ongeval.

Bandenopslag

We begrijpen dat u misschien geen ruimte heeft om de banden die niet onder de auto zitten, zelf op te slaan. Daarom kunt u deze autobanden zoals de zomerbanden en de winterbanden na de bandenwissel gewoon bij ons achterlaten in de bandenopslag. Zodoende bent u ervan verzekerd dat uw banden veilig liggen en onder de beste omstandigheden bewaard worden. Bovendien liggen de zomerbanden en winterbanden op deze manier altijd voor u klaar wanneer u met uw auto langskomt voor de bandenwissel.

Nieuwe banden kopen

U kut hier niet alleen terecht voor het verwisselen en de opslag van uw autobanden, maar ook voor wanneer u nieuwe banden wilt kopen in Deventer. Misschien hebben de oude autobanden in Deventer hun beste tijd gehad, of wilt u investeren in 4-seizoenen autobanden. Alle banden die wij verkopen zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn scherp geprijsd.

Wanneer u banden bij ons aanschaft, balanceren en vervangen we deze uiteraard voor u. En heeft u tijdens de aanschaf advies nodig? Die geven we graag!

Meer weten over banden in Deventer?

Wij zorgen er op vakkundige wijze voor dat u altijd de juiste banden onder de auto heeft en veilig van A naar B kunt. Wilt u Autobedrijf Top inschakelen voor het banden wisselen in Deventer? Of voor een van de andere diensten, zoals de APK, airco service of onderhoud? Neem dan gelijk contact op om een afspraak te maken of om verder te informeren. Wij zijn per telefoon bereikbaar via +31 (0) 570 614 646, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier.

Direct contact opnemen