Bij Autobedrijf Top staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. We zorgen er graag voor dat u onbezorgd de weg op kunt. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Autobedrijf Top Pagina
Autobedrijf Top
Uw specialist in occasions, onderhoud & APK
 • 65 jaar ervaring
 • Vakkundig personeel
 • Goedkoop
 • Snelle service
 • Klaar terwijl u wacht

APK Deventer

Wilt u de APK in een garage in Deventer laten uitvoeren? Autobedrijf Top is een in Deventer gevestigd autobedrijf dat gespecialiseerd is in het keuren van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s.

Door uw auto niet periodiek APK te laten keuren loopt u het risico op boete. Zonder geldige APK mag u namelijk niet de openbare weg op. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto aan de gestelde APK eisen voldoet zodat u weer zorgeloos uw weg kan vervolgen. Voor een APK in Deventer bent u dus bij ons aan het juiste adres!

Kom langs bij onze garage en geniet nu van onze actie! Voor meer informatie kun je eenvoudig contact op nemen.

Neem contact op

 

 

Waar dient de APK voor?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het is wettelijk verplicht om uw auto periodiek een algemene keuring te laten doorstaan. Uw auto dient dus altijd aan de gestelde APK eisen te voldoen. Dit is niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van andere weggebruikers en het milieu. De APK is dus een soort garantie dat auto’s altijd aan bepaalde veiligheidseisen voldoen.

Het is wettelijk verplicht om auto’s iedere 1 of 2 jaar APK te laten keuren.

Autobedrijf Top te Deventer

 • Garage met 65 jaar ervaring
 • Autoservice door vakkundig personeel
 • APK tegen een scherpe prijs
 • Snelle service
 • Klaar terwijl u wacht

APK keuringseisen

Iedere auto in Nederland moet, nadat deze drie of vier jaar oud is, ieder jaar of iedere twee jaar APK gekeurd worden. Deze regel geldt ook voor uw auto. Om APK goedgekeurd te worden moet een auto aan vele eisen voldoen. Denk daarbij aan zaken voor de veiligheid, zoals goed werkende remmen en gordels. Maar er moet ook aan verschillende milieu eisen worden voldaan. Tijdens de autoservice worden onder andere de volgende onderdelen van uw auto gecontroleerd om te zien of deze aan de gestelde eisen voldoen:

 • De spiegels
 • De wielophanging
 • De verlichting
 • De remmen
 • De banden
 • De uitlaat en uitlaatgassen
 • De autogordels

Neem contact op

apk keuring in Deventer

Uw voertuig laten keuren door een gespecialiseerd autobedrijf

De lijst is nog veel langer en het is dus van belang om uw APK in Deventer uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf als Autobedrijf Top. Door uw auto bij ons APK te laten keuren bent u ervan verzekerd dat uw auto aan de gestelde APK eisen voldoet wanneer u deze weer mee naar huis neemt. Dit bevordert de verkeersveiligheid en helpt mee aan het verminderen van de impact die personenauto’s op het milieu hebben.

Maak een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Top in Deventer en krijg de APK er gratis bij. U kunt ons bellen op +31 (0) 570 614 646 en mailen naar info@autobedrijftop.nl.

Gratis APK keuring in Deventer

De APK-keuring van uw voertuig is een momentopname. Regelmatige controle van het voertuig is dan ook van belang om er zeker van te zijn dat u veilig van A naar B kunt rijden. U kunt natuurlijk zelf kleine dingen controleren, zoals de bandenspanning en de ruitensproeiervloeistof. Toch is groter onderhoud ook noodzakelijk om de levensduur en veiligheid van uw auto te kunnen garanderen. Natuurlijk snappen wij dit, en als onderdeel van onze service krijgt u daarom bij een grote onderhoudsbeurt een gratis APK keuring.

Bekijk ook ons onderhoudsabonnement. Tegen een klein bedrag per maand bent u verzekerd van onderhoudsbeurten tegen flinke kortingen. Het onderhoud van uw auto en onze service wordt daarmee een stuk voordeliger.

Afspraak maken voor een APK in Deventer

Wilt u uw auto APK laten keuren bij Autobedrijf Top in Deventer? Maak dan een afspraak met ons. Neem vandaag nog contact met ons op om te garanderen dat uw auto tijdig APK gekeurd wordt! U kunt ons bellen op +31 (0) 570 614 646 voor meer informatie over onze service, of contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina.

 

Wat is een APK?

De afkorting APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt een ervaren specialist uw auto op allerlei APK-keuringseisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Onder verkeersveiligheid valt: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Zoals het woord milieu al aangeeft, richt dit onderdeel zich op de uitstoot van uitlaatgassen en de aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator. Ten slotte gaat het bij registratie om de kilometerstand, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

Waarom de APK?

De APK-keuring vindt plaats, omdat het voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Hiernaast beschermen we op deze manier ook het milieu: voertuigen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd. Al rijdt u niet met de auto, u moet het altijd op tijd laten keuren. Omdat dit een wettelijke verplichting is, kunt u een boete riskeren wanneer u het niet doet.

Is APK elk jaar verplicht?

Het is wettelijk verplicht om auto’s iedere 1 of 2 jaar APK te laten keuren. Hoe vaak een APK-keuring verplicht is, hangt af van de brandstof waar uw auto op rijdt, het gewicht en wanneer uw auto voor het eerst de weg op mocht. Koopt u een nieuwe benzine of elektrische auto, dan moet deze na 4 jaar voor het eerst gekeurd worden. Na deze eerste keuring moet een benzine of elektrische auto om de 2 jaar gekeurd worden tot hij 8 jaar oud is. Hierna is een jaarlijkse APK verplicht. Een nieuwe dieselauto moet na 3 jaar voor het eerst naar de APK-keuring. Hierna verandert dit in jaarlijks. Sinds 2021 vallen auto’s die ouder zijn dan 50 jaar niet meer onder de APK-plicht.

Kan ik vandaag nog terecht voor een APK-keuring in Deventer?

Wilt u uw auto APK laten keuren in Deventer? Maak dan een afspraak met Autobedrijf Top in Deventer. Neem vandaag nog contact met ons op om te garanderen dat uw auto tijdig gekeurd wordt. U kunt ons bellen op +31 (0) 570 614 646 voor meer informatie over onze service, of contact opnemen via het contactformulier.

Direct contact opnemen