Bij Autobedrijf Top staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. We zorgen er graag voor dat u onbezorgd de weg op kunt. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Autobedrijf Top Pagina
Autobedrijf Top
Uw specialist in occasions, onderhoud & APK
 • 65 jaar ervaring
 • Vakkundig personeel
 • Goedkoop
 • Snelle service
 • Klaar terwijl u wacht

APK Deventer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en het is wettelijk verplicht om uw auto aan de gestelde APK eisen te laten voldoen. Dit is niet alleen voor uw veiligheid maar ook voor die van andere weggebruikers en het milieu. Door uw auto niet periodiek APK te laten keuren, loopt u het risico op boetes, zonder geldige APK mag u namelijk niet de openbare weg op. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto aan de gestelde APK eisen voldoet zodat u weer zorgeloos uw weg kan vervolgen. Voor een APK in Deventer bent u dus bij ons aan het juiste adres!

APK keuringseisen

Iedere auto in Nederland moet nadat deze drie of vier jaar oud is, ieder jaar of iedere twee jaar APK gekeurd worden, dus ook die van u. Om APK goedgekeurd te worden moet een auto aan vele eisen voldoen, zaken voor de veiligheid, zoals goed werkende remmen en gordels, maar er moet ook aan verschillende milieu eisen worden voldaan. Tijdens de APK-keuring worden onder andere de volgende onderdelen van uw auto gecontroleerd om te zien of deze aan de gestelde eisen voldoen;

 • De spiegels
 • De wielophanging
 • De verlichting
 • De remmen
 • De uitlaat en uitlaatgassen
 • De autogordels

De lijst is nog veel langer en het is dus van belang om uw APK in Deventer uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf als Autobedrijf Top. Door uw auto bij ons APK te laten keuren bent u ervan verzekerd dat uw auto aan de gestelde APK eisen voldoet wanneer u deze weer mee naar huis neemt. Dit bevordert de verkeersveiligheid en helpt mee aan het verminderen van de impact die personenauto’s op het milieu hebben.

Gratis APK-keuring!

De APK-keuring van uw voertuig is een momentopname en regelmatige controle van het voertuig is dan ook van belang om er zeker van te zijn dat u veilig van A naar B kunt rijden. U kunt natuurlijk zelf kleine dingen controleren als de bandenspanning en de ruitensproeiervloeistof maar groter onderhoud is ook noodzakelijk om de levensduur en veiligheid van uw auto te kunnen garanderen. Natuurlijk snappen wij dit, en daarom krijgt u bij een grote onderhoudsbeurt een APK-keuring gratis!

Maak vandaag een afspraak voor een APK-keuring

Neem vandaag nog contact met ons op om te garanderen dat uw auto tijdig APK gekeurd wordt! U kunt ons bellen op +31 (0) 570 614 646 of contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina.

Direct contact opnemen
Call Now Button