Bij Autobedrijf Top staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. We zorgen er graag voor dat u onbezorgd de weg op kunt. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Autobedrijf Top Pagina
Autobedrijf Top
Uw specialist in occasions, onderhoud & APK
  • 65 jaar ervaring
  • Vakkundig personeel
  • Goedkoop
  • Snelle service
  • Klaar terwijl u wacht

Autoplaatwerk in Deventer

Heeft uw auto last van roestvorming of andere schade aan het plaatwerk en wilt u, of moet dit laten repareren? Dan bent u bij Autobedrijf Top aan het juiste adres! Autobedrijf Top is al jaren dé specialist op het gebied van autoplaatwerk in Deventer. Wij beschikken over de juiste expertise en de juiste materialen om vrijwel elke plaatwerkschade te repareren en te verhelpen.

Meer dan alleen autoplaatwerk

Plaatwerkreparaties vergen veel deskundigheid en precisie om uw auto aan de gestelde veiligheidseisen te laten voldoen en om deze er weer als nieuw uit te laten zien. Gelukkig hebben wij al ruim 65 jaar ervaring met autoplaatwerk en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onder andere;

  • APK waardig las- en plaatwerk
  • Reparatie van roestplekken
  • Uitdeuken

Wij vinden het belangrijk dat u na de reparatie aan uw auto weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op gaat. Daarom zijn al onze monteurs op de hoogte van de aan het plaatwerk gestelde veiligheidseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw auto weer als nieuw de openbare weg op kan!

APK waardig autoplaatwerk

Tijdens de APK keuring wordt de gehele auto bekeken, ook de carrosserie. Deze moet natuurlijk in goede staat verkeren om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen en bijvoorbeeld roest is niet gewenst. Roest verzwakt namelijk te carrosserie en kan daardoor een APK afkeurpunt zijn. Dus stelt u zich nu eens voor: uw auto wordt APK afgekeurd vanwege roestvorming op bijvoorbeeld de chassisbalk, wat nu? Veel autobedrijven zullen misschien wel vertellen dat uw auto niet meer te redden is, maar wij niet! Wij kunnen als expert op het gebied van autoplaatwerk in Deventer namelijk uw auto weer aan de gestelde APK eisen laten voldoen, zodat u weer met een veilig gevoel de weg op kunt.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u behoefte aan een vak garage, gespecialiseerd in autoplaatwerk in Deventer? Neem dan telefonisch contact op met Autobedrijf Top via +31 (0) 570 614 646 en maak direct een afspraak. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen